How اسلیو چیست can Save You Time, Stress, and Money.
How اسلیو چیست can Save You Time, Stress, and Money.
Blog Article
با توجه به سوابق تحصیلی و رزومه کاری، میتوان گفت دکتر فرهمند یکی از بهترین دکتر برای عمل اسلیو معده در ایران است. در فیلم ارائه شده، دکتر فرهمند در مورد عمل اسلیو معده به طور کامل توضیح میدهند.
در جراحی اسلیو با خارج سازی بخشی از معده و با کاهش ظرفیت دستگاه گوارش، معده عملا به عنوان راه ارتباطی مری با روده عمل کرده و با کاهش حجم فضای ذخیره غذا فرد زودتر سیر شده و در نتیجه میزان کالری دریافتی فرد کاهش میابد. در این عمل روده دست نخورده باقی میماند.
در این بخش، انواع متفاوت عمل اسلیو معده را با جزئیات بیشتر بررسی خواهیم کرد.
یک دوربین فیلمبرداری کوچک با نور (لاپاراسکوپ) از طریق برش ایجاد شده، به داخل بدن شما فرستاده میشود.
تقویت ساق پا بهترین تمرینات برای عضله سازی و استقامت علت اشتهای زیاد چیست؟ چگونه با اشتهای کاذب مقابله کنیم؟ معرفی رژیم کانادایی اصلی!
رژیم غذایی خاص؛ بیمار باید طبق دستور پزشک، رژیم غذایی مایع و کمچرب را دنبال کند. به تدریج، غذاهای جامد به رژیم غذایی اضافه میشود.
از خوردن غذاهای پرچرب، پرکالری و سرخکردنی خودداری کنید. این غذاها میتوانند باعث سوءهاضمه، اسهال و افزایش وزن شوند.
در نهایت، رعایت این مراقبتها و پیروی از توصیههای پزشک برای بهبود سریع و موفقیتآمیز پس از عمل اسلیو معده ضروری است. همکاری با یک جراح اسلیو با تجربه و شرکت در معاینات دورهای به بیمار کمک میکند تا بهترین نتایج را از جراحی اسلیو معده خود بگیرد و از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود؛ همچنین، بیمار با رعایت رژیم غذایی مناسب و استراحت کافی، میتواند به تدریج به فعالیتهای روزمره خود برگردد.
نمره عمل اسلیو معده ۴۰ یا بیشتر نشاندهنده خطر بالا برای بیماریهای مرتبط با چاقی است و معمولاً به معنای داشتن حدود ۱۰۰ پوند وزن اضافی است.
پس از ترخیص از بیمارستان، بیمار باید مراقبتهای لازم را در منزل انجام دهد. این مراقبتها شامل موارد زیر است:
از نوشیدن نوشابههای گازدار و الکل خودداری کنید. این نوشابهها میتوانند باعث نفخ شکم و ناراحتی گوارشی شوند.
اکثر افرادی که دارای اضافه وزن و چاقی هستند، به بیماریهای مرتبط با چاقی مبتلا هستند. بیماریهای فشار خون بالا، کبد چرب غیرالکلی، کلسترول بالا، بیماریهای قلبی – عروقی، آپنه انسدادی خواب، دیابت نوع دوم و مقاومت به انسولین، سکته قلبی و ناباروری در بیشتر افراد مبتلا به چاقی، رایج است.
ممکن است کیسه یا آستینی که معده به آن شکل درآمده خیلی بزرگ باشد، بنابراین بیماری که دستورات رژیمی را رعایت نکند و یا دیگر مشکلات را داشته باشد نتیجهای نخواهد دید.
آدرس مطب : تهران – میدان ونک – خیابان صانعی – پلاک ۵۰ – طبقه دوم – واحد ۴